Despre noi

Istoria Companiei

David Trans a fost infiintata in anul in 2003, avand ca obiect principal de activitate transportul international de persoane. In prezent, oferim servicii de transport Romania Anglia , transport persoane Germania si in toata Europa, cu plecari zilnice in si din Anglia, Germania, Belgia, Danemarca, Olanda, Suedia. Momentan, cele mai cerute servicii pe care le oferim sunt cele de transport pe ruta Romania Anglia si cele de transport persoane Germania.

Suntem alaturi de clientii nostri cu servicii de transport Romania Anglia , transport persoane Germania si in toata Europa

David Trans a pornit ca o companie de familie, bazata pe valorile traditionale si ofera celor interesati servicii de transport pasageri pentru Romania Anglia, transport persoane Germania si, de altfel, servicii de transport persoane in toata Europa. Mai mult decat atat, David Trans le ofera clientilor sai nu doar serviciile de transport, ci mult mai mult: o companie care sa ii inteleaga, care sa le fie aproape si care sa le ofere conditiile de transport de care au nevoie.
„David Trans a luat nastere ca o afacere de familie si tocmai de aceea respecta, sustine si promoveaza valorile traditionale: dragostea si respectul, munca sustinuta, intelegerea, grija pentru celalalt, omenia. Acestea sunt valori incontestabile ale familiei, pe care le respectam si pe care suntem bucurosi sa vedem cand si ceilalti le respecta.
Am pornit aceasta companie din dorinta de a le oferi celor care calatoresc si care au nevoie de astfel de servicii conditiile pe care le cauta. Am inceput cu transport din Romania catre Anglia si transport pentru persoane in Germania, acestea fiind cele mai cautate servicii ale noastre, insa, in prezent oferim servicii de transport pentru persoane in toata Europa.”

( Manager David Trans, Viorel Ratoi ).

Viziune

O calatorie reprezinta mai mult decat un drum pe care il parcurg clientii nostri, inseamna un parteneriat si un drum pe care il parcurgem impreuna.

transport-persoane

Misiunea noastra

Oferim transport tur-retur pe ruta Romania Anglia, transport persoane Germania tur-retur dar si in toata Europa in conditii de siguranta deplina. Suntem alaturi de toti clientii nostri si dorim sa le cream confortul si conditiile care sa ii faca sa se simta cat mai bine in orice calatorie pe care o fac alaturi de noi.
Tocmai de aceea, transportul se efectueaza cu autocare si microbuze direct de la domiciliul clientului sau la adresa ceruta de client.
Facem rezervari din toate orasele din Romania catre toate orasele din Anglia, Germania, Italia, Franta si alte destinatii din Europa. Obiectivul nostru este sa oferim clientilor servicii de calitate la preturi avantajoase.
Vrem sa ne diferențiem de concurenta oferind transport zilnic catre Anglia si Germania la preturi mai mici fata de concurenta si in conditii de confort si siguranta superioara.

Valori

Credem in omenie, intelegere, grija si apropiere de celalalt si incercam sa oferim clientilor nostri cele mai bune conditii (transport Romania Anglia, transport persoane Germania si in toata Europa in siguranta, clientilor li se asigura transportul chiar de la ei de acasa ori de la adresa ceruta de acestia).
„E vorba de mai mult decat de o afacere, e vorba despre transmiterea tuturor valorilor in care credem prin intermediul a ceea ce le oferim clientilor nostri. Ne-am dorit sa oferim plecari zilnice in orase din toata Europa, astfel incat sa putem raspunde cererilor unui numar mai mare de clienti. Ne-am dorit sa le sporim confortul si sa le usuram drumul si am decis preluarea clientilor de la propriul domiciliu sau de la orice adresa indicata de client. Ne-am dorit sa ii facem pe clientii nostri si sa se simta cat mai confortabil.
Relatia companie – client nu e doar un contract, e un drum pe care pornim impreuna si vrem ca acest drum sa fie cat mai usor de strabatut pentru amandoi, client si companie, si cat mai placut.”
( Manager David Trans, Viorel Ratoi )

Munca sustinuta

De peste 12 ani oferim clientilor nostri servicii de calitate. Si tot de peste 12 ani cautam sa imbunatatim, ne adaptam nevoilor si cerintelor clientilor nostri. Stim ca e nevoie de efort si munca sustinuta pentru a ramane la standardele oferite si chiar mai mult, pentru a veni in intampinarea clientilor nostri. Si suntem gata sa depunem acest efort in fiecare zi.

Omenie, respect si intelegere

Dincolo de relatia client beneficiar – furnizor de servicii transport international in siguranta suntem oameni. Ne bazam pe o relatie de parteneriat si de respect reciproc. Incercam sa intuim si sa oferim cele mai bune conditii, fie ca e vorba despre conditiile parteneriatului, fie ca e vorba despre respect si siguranta.
De asemenea, ne-am propus sa oferim clienților nostri servicii de transport de calitate la prețuri avantajoase. Depunem tot efortul pentru ca ceea ce oferim sa oferim in conditii de calitate, fara a creste pretul nejustificat indiferent ca este vorba de transport catre Anglia, Germania sau orice alta tara din Europa.

Grija fata de celalalt

Orice client care apeleaza la noi pentru serviciile de transport tur retur Romania Anglia sau serviciile de transport persoane Germania sau serviciile de transport persoane catre toata Europa va beneficia de conditii de siguranta si promptitudine. Este un lucru esential, pe care orice companie de transport ar trebui sa puna accentul. Iar noi o facem.
De asemenea, clientii nostri beneficiaza de transport chiar de la ei de acasa ori de la adresa ceruta de acestia.

Partenerii nostri

Valorile noastre le cautam si in colaborarile pe care le avem si in toate parteneriatele incheiate, dar si in oamenii care ne devin clienti ori cei cu care colaboram. Pentru a oferi cele mai bune conditii si pentru a asigura ruta de persoane Romania-Anglia, colaboram cu firme care ne pot suplimenta numarul microbuzelor sau al soferilor.
Ne bazam pe ajutorul colaboratorilor pentru a satisface nevoile clientilor nostri prin asigurarea unui trafic zilnic. Punem la dispozitia calatorilor un numar de 20-40 de soferi atat pentru serviciile de transport Romania Anglia, transport persoane Germania si, desigur, in toata Europa.
„De-a lungul celor 12 ani, am suplimentat continuu atat numarul de soferi, al autocarelor si al microbuzelor, dar am crescut si numarul colaborarilor si al parteneriatelor. Totul pentru a oferi cele mai bune conditii pentru clientii nostri si pentru a le asigura cele mai bune conditii de transport cu autocarul oriunde in Europa”. ( Manager David Trans, Viorel Ratoi )
Va asteptam alaturi de noi pentru a va insoti in calatoria dumneavoastra oriunde in Europa. Va garantam respectarea valorilor pe care noi insine le imbratisam si un drum confortabil, strabatut in siguranta.
Ne puteti contacta la numerele de telefon 0749.990.967 / 0767 618 079 sau ne puteti trimite un mesaj la adresa de e-mail office@david-trans.ro.
De asemenea, ne puteti lasa mesajul dumneavoastra in formularul din pagina Contact