Curse autocar pe ruta București Belfast

Călătoriile sunt unele dintre cele mai bune modalități de a vă petrece timpul liber. Ce este mai captivant și în același timp relaxant decât să descoperi locuri noi, să vizitezi orașe, să le cunoști istoria ori să socializezi cu alți oameni.

Fie că vizitați orașul Belfast pentru a vă bucura de o vacanță bine-meritată într-un oraș atractiv și încărcat de istorie, în țara cu una din cele mai puternice și stabile economii din întreaga lume. Aveți o întâlnire de afaceri sau căutați să începeți un nou loc de muncă? David Trans vă oferă o oportunitate de transport persoane pe ruta București Belfast ușor, rapid, în condiții de maximă siguranță la un preț avantajos!

Compania noastră vă pune la dispoziție curse de autocar moderne până în Belfast pentru ca dumneavoastră să vă fie mai ușor ca niciodată să îi vizitați pe cei apropiați.

Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre complete vă rugăm să citiți informațiile de mai jos:

Plecări zilnice: Transport Persoane București Belfast

Dintre toate modalitățile de a ajunge din capitala României în orașul Belfast, noi vă vom spune de ce ar trebui să alegeți să călătoriți cu noi. Călătoria cu autocarul sau cu micreobuzul este de departe una din cele mai plăcute experiențe de a ajunge acolo unde vă doriți.

Odată urcați în unul din autocarele sau microbuzele companiei David Trans, puteți uita de grija de a vă rătăci bagajele în alte mijloace de transport în comun, de a vă uita sau a vă pierde ceva din genți pe drum.

Șoferii noștri experimentați vă iau de la adresa din București și vă aduc direct la domiciliul din Belfast. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să vă bucurați de lunga călătorie până la destinația din Irlanda de Nord.

Vă punem la dispoziție curse cu plecare zilnică pe ruta București Belfast, după următorul orar:

  • Luni, marți, miercuri, joi, vineri, duminică, cu plecare între orele 6:00 – 8:00

Asigurăm transport persoane București Belfast în fiecare săptămână, iar prețurile biletelor încep de la 110 € – 120 € de persoană.

Sunteți în București și doriți un mod rapid și sigur de a ajunge în Belfast? Plecarea cu autocarele David Trans se face, de regulă, fie într-o stațe de îmbarcare anunțată înainte de călătorie, comună pentru toți pasagerii, fie direct la domiciliul clientului, în funcție de ziua în care are loc plecarea.

Șoferii noștri sunt profesioniști și cu experiență, așa încât autocarele și microbuzele vor ajunge mereu la destinație în condiții de siguranță și cu un grad înalt de confort.

transport persoane bucuresti belfast

Care sunt beneficiile transportului de persoane București Belfast

Pentru că știm ce presupune un drum lung,, avem grijă de nevoile fiecărui pasagerilor noștri. Pe parcursul curselor vă vom oferi toate condițiile posibile ca dvs. sa vă simțiți cât mai confortabil. Autocarele noastre sunt aduse la zi în ceea ce privește funcționarea și dotarea așa încât vă veți putea bucura de un transport la nivel european.

Nici nu veți simți cum zboară timpul odată ce vă îmbarcați până ce ajungeți direct la destinație. Orice nevoie ați avea pe parcursul călătoriei vom face tot posibilul  să ne asigurăm că pasagerii noștri sunt mulțumiți, indiferent că vorbim de o cursă pe ruta București Belfast sau la o altă destinație.

Șoferii noștri sunt profesioniști și prudenți, asigurându-se că pe tot parcursul drumului nu vor fi incidente neplăcute, iar dumneavoastră puteți să vă relaxați pe deplin. Orice călătorie se transformă într-o adevărată plăcere în aceste condiții!

Iată care sunt serviciile și beneficiile de care veți avea parte pe ruta București Belfast:

  • O masă la restaurant pe traseu: știm cât de important este ca pe parcursul traseului să luați o pauză și să vă bucurați de mâncare caldă. Vom opri pe traseul București Belfast pentru a servi o masă la un restaurant plăcut, totul asigurat de către noi! Servirea depinde de ziua plecării
  • Scaune rabatabile și confortabile: Poziția corpului pe durata călătoriei poate fi cea care face diferența între o stare generală bună și una mai puțin bună, așadar autocarele noastre sunt dotate cu scaune rabatabile pentru un somn confortabil și liniștitor.
  • Reduceri pentru grupuri și clienți fideli: toate reducerile companiei noastre sunt negociabile în funcție de fidelitatea dumneavoastră dar și de numărul de persoane din grup. Cu cât grupul e mai mare, cu atât reducerile curselor sunt mai substanțiale.
  • Transport direct la destinație cu microbuze și autocare moderne: serviciile noastre de transport persoane București Belfast se realizează direct până la destinație, în funcție de orașul în care doriți să ajungeți.
  • Aer condiționat: știm cât de important este să aveți parte de o călătorie plăcută până la destinație. De aceea, toate autocarele și microbuzele noastre sunt dotate cu sisteme performante de aclimatizare.
  • Internet wireless: pe toată durata călătoriei cu autocar sau microbuz București Belfast, în funcție de mașină, beneficiați de internet wireless care vă permite desfășurarea activității în condiții normale, să lucrați, să urmăriți filme online sau pur și simplu să țineți legătura cu cei de acasă pe parcursul călătoriei.

De ce să alegeți cursa pe ruta București Belfast

Irlanda de Nord este renumită pentru peisajele sale minunate, orașele vechi, istoria îndepărtată și locurile de socializare cu oameni deschiși care vă vor face să vă simțiți ca acasă. Pe teritoriul său puteți vedea nenumărate destinații turistice, de la cetăți și castele de pe vremea cavalerilor la parcuri naturale, zone montane și de deal care abia vă așteaptă să le vizitați și să le descoperiți secretele.

Belfast este un centru industrial, artistic, universitar și de afaceri, centru legal, și motorul economic al Irlandei de Nord. Cu o istorie îndelungată, Belfast rămâne un oraș de o importanță economică semnificativă

În plus, la cererea clientului, oferim servicii de transport persoane în orice localitate din Marea Britanie, chiar și în cele de mici dimensiuni, până la adresa dorită. Pentru acestea, tariful diferă în funcție de zilele alese pentru călătorie dar și de destinația aleasă.

transport persoane bucuresti belfast

David Trans – soluția ideală pentru transport persoane București Belfast

Noi oferim soluții de transport integrate pentru persoane cu microbuze sau autocare, pe rute internaționale, oriunde în Europa. Suntem specializați în transport direct la adresa dorită, oferind cele mai competitive tarife de pe piață.

Dacă sunteți în căutarea unui parteneri de încredere pentru transport autocar București Belfast sau pentru orice altă rută în Europa, vă invităm să luați legătura cu reprezentanții noștri! Pe website-ul nostru, david-trans.ro, puteți efectua rezervări simplu și rapid. Pentru a vă rezerva bilete autocar pe ruta București – Belfast, contactați-ne la numerele de telefon afișate mai jos:

0741 519 966   | 0767 618 079