Transport persoane Bucuresti – Londra

Care sunt cele mai bune condiții pe care o companie de transport ar putea să vi le ofere? Dacă printre răspunsuri regăsiți atât calitate și confort cât și condiții de siguranță la prețuri excelente, David Trans este alegerea perfectă.

Fie că doriți să călătoriți pentru câteva zile într-una dintre cele mai vestite capitale europene, să vizitați Big Ben-ul și Palatul Buckingham, aveți o întâlnire de afaceri ori doriți o schimbare definitivă și mergeți în căutarea unui serviciu la standarde europene într-o capitală modernă, David Trans vă oferă transport București-Londra la adresă, cu prețuri avantajoase în deplină siguranță și confort.

Transport persoane București – Londra la adresă sau domiciliu

Dacă doriți o cursă de calitate și cu un grad ridicat de confort pentru persoane pe ruta București-Londra, David Trans vă pune la dispoziție transport autocar direct la destinația dorită de dumneavoastră. Persoanele se preiau de la adresă și se transportă la adresa dorită.

Program și prețuri

David Trans efectuează transport de persoane pe ruta București – Londra săptămânal, prețul variind între 100 și 120 de euro de persoană.

Plecări cu autocarul din București – Londra în zilele de:
Luni, Marți, Joi, Sâmbătă, Duminică

Plecări cu autocarul din Londra – București în zilele de:
Marți, Miercuri, Vineri, Duminică

Servicii incluse

Pentru că știm ce presupun drumurile lungi, autocarele David Trans au toate condițiile incluse pentru ca dumneavoastră să călătoriți la cele mai înalte standarde europene. Acestea beneficiază de aer condiționat, sunt dotate cu scaune rabatabile pentru un somn comod, sisteme audio-video, iar unele dintre autocarele companiei au o toaletă permanent salubrizată.

În prețul biletului este inclus și bagajul până la 40 Kg, împreună cu bagajul de mână care poate fi luat cu dumneavoastră în interiorul autocarului.
Persoanele care își achiziționează biletul de autocar București-Londra direct prin compania noastră beneficiază de reduceri și o masă gratuită pe drum.

Vă oferim:

  • Șoferi profesioniști și experimentați
  • O masă caldă la restaurant
  • Un bagaj de 45 kg inclus în preț
  • O călătorie în deplină siguranță și confort.
  • Reduceri pentru studenți, grupuri mai mari de 3 persoane și copii
  • Transport cu autocare și microbuze moderne
  • O geantă de mână sau un rucsac

Dacă aveți orice întrebări privind transport persoane București – Londra sau transport Londra – București vă stăm la dispoziție la unul din numerele de telefon afișate mai jos:

0741 519 966 | 0767 618 079