Plecări zilnice: Transport persoane Cluj-Napoca Anglia

Cine se află în Cluj-Napoca și dorește să călătorească în Anglia rapid și în siiguranță se poate orienta cu încredere către transportul persoane oferit de către „David Trans”. De asemenea, aveți posibilitatea să profitați de serviciile noastre și pentru a reveni în țară, direct la domiciliu!

Program curse de autocar

Vă punem la dispoziție curse cu plecare zilnică pe ruta Cluj-Napoca Anglia, după următorul program:

Luni, marți, miercuri, joi, vineri, duminică, cu plecare între orele 6:00 – 8:00

Asigurăm transport persoane Cluj-Napoca Anglia în fiecare săptămână, iar prețurile biletelor încep de la 100 € – 120 € de persoană.

Luni, Joi și Sâmbătă prețul unui bilet este între 100 și 125 de lire.

Șoferii cu experiență îndelungată în cadrul companiei asigură un o călătorie confortabilă în condiții de maximă siguranță; Odată urcați în unul din autocarele sau microbuzele companiei David Trans, puteți uita de grija de a vă complica cu  bagajele în alte mijloace de transport în comun.

transport autocar

De ce să alegi cursele cu autocarele David Trans

Puteți călători spre marile orașe din Anglia plecând din Cluj-Napoca, atât cu autocarul, cât și cu microbuzul. Unul dintre principalele motive pentru care dorim să furnizăm transport de persoane pe ruta România-Anglia și retur a avut ca motiv principal românii care merg în vizită la familiile lor.

De data aceasta puteți îmbina utilul cu plăcutul, fiindcă o călătorie cu autocarul David Trans vă oferă o mini vacanță în timp ce vă transportă în condiții de siguranță la adresa din Anglia.

În ce orașe ajungem:

Ashford                                  Derby

Aylesbury                               Doncaster

Birmingham                          Exeter

Burton upon trent                Gloucester

Bristol                                      Hull

Bredford                                  Ipswich

Bradford                                  Londra

Blackpool                                 Lancaster

Bolton                                       Lincoln

Barnsley                                    Leeds

Bournemouth                          Liverpool

Cardiff                                       Manchester

Cambridge                               Northampton

Corby                                        Nottingham

Coventry                                  Oxford

Chelmsford                             Peterborough

Colchester                               Plymouth

Crawley                                   Reading

Derby                                       Southampton

                                                  Sheffield

Care sunt beneficiile transportului de persoane Cluj-Napoca Anglia

Pentru că știm ce presupune un drum lung, avem grijă de nevoile fiecărui pasagerilor noștri. Pe parcursul curselor vă vom oferi toate condițiile posibile ca dvs. sa vă simțiți cât mai confortabil. Autocarele noastre sunt aduse la zi în ceea ce privește funcționarea și dotarea așa încât vă veți putea bucura de un transport la nivel european.

Nici nu veți simți cum zboară timpul odată ce vă îmbarcați până ce ajungeți direct la destinație. Orice nevoie ați avea pe parcursul călătoriei vom face tot posibilul  să ne asigurăm că pasagerii noștri sunt mulțumiți, indiferent că vorbim de o cursă pe ruta Cluj-Napoca Anglia sau la o altă destinație.

Șoferii noștri sunt profesioniști și prudenți, asigurându-se că pe tot parcursul drumului nu vor fi incidente neplăcute, iar dumneavoastră puteți să vă relaxați pe deplin. Orice călătorie se transformă într-o adevărată plăcere în aceste condiții!

Iată care sunt serviciile și beneficiile de care veți avea parte pe ruta Cluj-Napoca Anglia:

  •       Scaune rabatabile și confortabile: Știm cât de mult contează un somn odihnitor și o poziție sănătoasă a corpului pe durata transportului, așadar autocarele noastre sunt dotate cu scaune rabatabile pentru un somn confortabil și liniștitor.
  •       O masă la restaurant pe traseu: știm cât de important este ca pe parcursul traseului până în Anglia să luați o pauză și să vă simțiți bine. Vom opri pe traseu pentru a servi o masă la un restaurant, totul asigurat de către noi!
  •       Reduceri pentru grupuri și clienți fideli: toate reducerile companiei noastre sunt negociabile în funcție de fidelitatea dumneavoastră dar și de numărul de persoane din grup. Cu cât grupul e mai mare, cu atât reducerile curselor sunt mai substanțiale.
  •       Transport direct la destinație cu microbuze și autocare moderne: serviciile noastre de transport persoane Cluj-Napoca  Anglia se realizează direct până la destinație, în funcție de orașul în care doriți să ajungeți.
  •       Aer condiționat: știm cât de important este să aveți parte de o călătorie plăcută până la destinație. De aceea, toate autocarele și microbuzele noastre sunt dotate cu sisteme performante de aclimatizare.
  •       Internet wireless: pe toată durata călătoriei cu autocarul, în funcție de mașină, beneficiați de internet wireless care vă permite să vă ocupați timpul cu diverse activități precum să lucrați, să urmăriți seriale sau pur și simplu să țineți legătura cu cei de acasă pe parcursul călătoriei.

curse autocar bucuresti liverpool

Anglia este una dintre marile puteri ale Europei și ale lumii, cu o economie puternică și stabilă. Pe teritoriul său regăsiți variate forme de relief, de la plaje la dealuri și creste înalte pe care să le explorați.

Fiind o țară cu o istorie variată, de asemenea puteți vizita castele medievale din vremea cavalerilor, cetăți, catedrale gotice și nu în ultimul rând, nenumăratele locuri în care poți socializa și forma relații amicale cu localnicii.

Fie că doriți o cursă de autocar să vizitați capitala sa  fascinantă cu cele mai faimoase repere precum Big Ben, Turnul Londrei din secolul unsprezece și palatul Parlamentului sau doriți să călătoriți în alte orașe precum Birmingham, Liverpool, Manchester sau Bristol, compania David Trans este un partener de nădejde pe care vă puteți baza.

La cererea clientului, oferim servicii de transport persoane în orice localitate din Marea Britanie, chiar și în cele de mici dimensiuni, până la adresa dorită. Pentru acestea, tariful diferă în funcție de zilele alese pentru călătorie dar și de destinația aleasă.

David Trans – soluția ideală pentru transport persoane Cluj-Napoca Anglia

Noi oferim soluții de transport integrate pentru persoane cu microbuze sau autocare, pe rute internaționale, oriunde în Europa. Suntem specializați în transport direct la adresa dorită, oferind cele mai competitive tarife de pe piață.

Dacă sunteți în căutarea unui parteneri de încredere pentru transport autocar Cluj-Napoca Anglia sau pentru orice altă rută în Europa, vă invităm să luați legătura cu reprezentanții noștri! Pe website-ul nostru, david-trans.ro, puteți efectua rezervări simplu și rapid. Pentru a vă rezerva bilete autocar pe ruta Cluj-Napoca Anglia, contactați-ne la numerele de telefon afișate mai jos:

0741 519 966   | 0767 618 079

Vă dorim călătorie plăcută!