Plecări zilnice: Transport persoane Constanța Anglia

Compania de transport David Trans vine în întâmpinarea nevoii de a ajunge din Constanța în oricare din marile orașe din Marea Britanie și vă pune la dispoziție autocarele și microbuzele sale moderne pentru a vă bucura de o călătorie la standarde europene!

Program curse de autocar

Vă punem la dispoziție curse cu plecare zilnică pe ruta Constanța Anglia, după următorul orar:

Luni, marți, miercuri, joi, vineri, duminică, cu plecare între orele 6:00 – 8:00

Asigurăm transport persoane Constanța Anglia în fiecare săptămână, iar prețurile biletelor încep de la 100 € – 120 € de persoană.

Luni, Joi și Sâmbătă prețul unui bilet este între 100 și 125 de lire.

David Trans are o echipă de șoferi profesioniști care vă vor duce în condiții de siguranță direct la adresa pe care o doriți. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să vă bucurați de lunga călătorie până la domiciliul din Anglia.

Drumul este unul liniștit și vă puteți relaxa privind peisajele din țările prin care veți trece. Odată urcați în unul din autocarele sau microbuzele companiei David Trans, puteți uita de grija de a vă complica cu  bagajele în alte mijloace de transport în comun.

De ce să alegi curse cu autocarul David Trans

Doriți să călătoriți în Anglia pentru a vă vizita familia, în scop de lucru sau pentru o vacanță pe care o așteptați de mult? Compania noastră vă oferă o oportunitate de a ajunge în majoritatea orașelor mari din Marea Britanie în cele mai bune și mai confortabile condiții de transport.

A călători este una din cele mai fermecătoare activități care îmbină utilul cu plăcutul pe care o poate face un om în viața sa. Anglia este țara în care mereu poți descoperi lucruri noi, poți explora oportunități diverse și te poți bucura de o binemeritată vacanță.

Bucuresti Glasgow

Care sunt beneficiile transportului de persoane Constanța Anglia

Pentru că știm ce presupune un drum lung, avem grijă de nevoile fiecărui pasagerilor noștri. Pe parcursul curselor vă vom oferi toate condițiile posibile ca dvs. sa vă simțiți cât mai confortabil. Autocarele noastre sunt aduse la zi în ceea ce privește funcționarea și dotarea așa încât vă veți putea bucura de un transport la nivel european.

Nici nu veți simți cum zboară timpul odată ce vă îmbarcați până ce ajungeți direct la destinație. Orice nevoie ați avea pe parcursul călătoriei vom face tot posibilul  să ne asigurăm că pasagerii noștri sunt mulțumiți, indiferent că vorbim de o cursă pe ruta Constanța Anglia sau la o altă destinație.

Șoferii noștri sunt profesioniști și prudenți, asigurându-se că pe tot parcursul drumului nu vor fi incidente neplăcute, iar dumneavoastră puteți să vă relaxați pe deplin. Orice călătorie se transformă într-o adevărată plăcere în aceste condiții!

Orașele în care ajungem sunt următoarele:

Ashford                                  Derby

Aylesbury                               Doncaster

Birmingham                          Exeter

Burton upon trent               Gloucester

Bristol                                    Hull

Bredford                                Ipswich

Bradford                                Londra

Blackpool                               Lancaster

Bolton                                     Lincoln

Barnsley                                 Leeds

Bournemouth                       Liverpool

Cardiff                                    Manchester

Cambridge                             Northampton

Corby                                      Nottingham

Coventry                                Oxford

Chelmsford                           Peterborough

Colchester                             Plymouth

Crawley                                  Reading

Derby                                      Southampton

                                                 Sheffield

 

Iată care sunt serviciile și beneficiile de care veți avea parte pe ruta Constanța Anglia:

  •      Și bagajul de mână sau bagajul mai mic (rucsacul sau geanta pe care le puteți lua în autocar sau microbuz) este gratuit;
  •      O masă la restaurant pe traseu: știm cât de important este ca pe parcursul traseului până în Anglia să luați o pauză și să vă simțiți bine. Vom opri pe traseu pentru a servi o masă la un restaurant, totul asigurat de către noi!
  •      Reduceri pentru grupuri și clienți fideli: toate reducerile companiei noastre sunt negociabile în funcție de fidelitatea dumneavoastră dar și de numărul de persoane din grup. Cu cât grupul e mai mare, cu atât reducerile curselor sunt mai substanțiale.
  •     Autocarele/microbuzele sunt verificate frecvent și cu responsabilitate, astfel încât să nu intervină nicicând probleme tehnice care să pună în pericol siguranța călătorilor;
  •      Aer condiționat: știm cât de important este să aveți parte de o călătorie plăcută până la destinație. De aceea, toate autocarele și microbuzele noastre sunt dotate cu sisteme performante de aclimatizare.
  •      În autocare există posibilitatea de conexiune wi-fi, astfel încât se paote comunica fără probleme cu cei dragi și sistem audio-video performant;
  • Copiii până la 2 ani au gratuitate!

Anglia este o țară minunată, plină de istorie, locuri care merită vizitate și nu în ultimul rând, o mare putere a Europei, fiind un stat foarte dezvoltat.

Fiind o țară cu o istorie îndelungată, de asemenea puteți vizita castele medievale din vremea cavalerilor, cetăți, catedrale gotice și nenumăratele locuri în care poți socializa și forma relații amicale cu localnicii.

Fie că doriți o cursă de autocar să vizitați capitala sa  fascinantă cu cele mai faimoase repere precum Big Ben, Turnul Londrei din secolul unsprezece și palatul Parlamentului sau doriți să călătoriți în alte orașe precum Birmingham, Liverpool, Manchester sau Bristol, compania David Trans este un partener pe care vă puteți baza.

La cererea clientului, oferim servicii de transport persoane în orice localitate din Marea Britanie, chiar și în cele de mici dimensiuni, până la adresa dorită. Pentru acestea, tariful diferă în funcție de zilele alese pentru călătorie dar și de destinația aleasă.

Transport persoane

David Trans – soluția ideală pentru transport persoane Constanța Anglia

Noi oferim soluții de transport integrate pentru persoane cu microbuze sau autocare, pe rute internaționale, oriunde în Europa. Suntem specializați în transport direct la adresa dorită, oferind cele mai competitive tarife de pe piață.

Dacă sunteți în căutarea unui parteneri de încredere pentru transport autocar Constanța Anglia sau pentru orice altă rută în Europa, vă invităm să luați legătura cu reprezentanții noștri! Pe website-ul nostru, david-trans.ro, puteți efectua rezervări simplu și rapid. Pentru a vă rezerva bilete autocar pe ruta Constanța Anglia, contactați-ne la numerele de telefon afișate mai jos:

0741 519 966   | 0767 618 079