Transport persoane Tecuci-Anglia

Lucrați în străinătate, mergeți în vizită la o rudă sau plecați în scop turistic în unul din marile orașe din Anglia? Compania David Trans vă oferă transport de persoane la adresă din Tecuci în Anglia.

Care sunt cele mai bune condiții pe care o companie de transport ar putea să vi le ofere? Dacă printre răspunsuri regăsiți atât calitate și confort cât și condiții de siguranță la prețuri excelenteDavid Trans este alegerea perfectă.

Fie că doriți să călătoriți pentru câteva zile într-una dintre cele mai vestite capitale europene, să vizitați Big Ben-ul și Palatul Buckingham, aveți o întâlnire de afaceri ori doriți o schimbare definitivă și mergeți în căutarea unui serviciu la standarde europene într-o capitală modernă, David Trans vă oferă transport autocar Tecuci – Anglia direct la adresă, cu prețuri avantajoase în deplină siguranță și confort.

Transport persoane Tecuci – Anglia la adresa clientului

Compania David Trans a fost creată special pentru a veni în întâmpinarea nevoilor românilor de a ajunge rapid și în condiții de siguranță în orice oraș mare din Anglia.

De asemenea, rezolvă multe probleme cu care se confruntă românii plecați în străinătate: limitări ale bagajelor în avion, costuri mari de transfer de la aeroport la adresă, greutatea de a căra bagajul sau costuri prea mari pentru taxi, depășirea bagajului de cală și plata unor taxe suplimentare.

Dacă doriți o cursă de calitate și cu un grad ridicat de confort pentru persoane pe ruta Tecuci – Anglia, David Trans vă pune la dispoziție transport autocar direct la destinația dorită de dumneavoastră. Persoanele se preiau de la adresă și se transportă la adresa dorită.

În ce orașe ajungem:

Ashford                                 Derby

Aylesbury                             Doncaster

Birmingham                         Exeter

Burton upon trent              Gloucester

Bristol                                    Hull

Bredford                               Ipswich

Bradford                                Londra

Blackpool                              Lancaster

Bolton                                    Lincoln

Barnsley                                Leeds

Bournemouth                      Liverpool

Cardiff                                   Manchester

Cambridge                            Northampton

Corby                                     Nottingham

Coventry                               Oxford

Chelmsford                           Peterborough

Colchester                             Plymouth

Crawley                                 Reading

Derby                                     Southampton

Sheffield

 

Program și prețuri

David Trans efectuează transport de persoane pe ruta Tecuci Anglia și retur săptămânal, prețul variind între 100 și 120 de lire de persoană.

Prețurile și programul depind de ziua de plecare și orașul din care se face plecarea. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați.

 

Servicii incluse

Pentru că știm ce presupun drumurile lungi, autocarele David Trans au toate condițiile incluse pentru ca dumneavoastră să călătoriți la cele mai înalte standarde europene. Acestea beneficiază de aer condiționat, sunt dotate cu scaune rabatabile pentru un somn comod, sisteme audio-video, iar unele dintre autocarele companiei au o toaletă permanent salubrizată.

În prețul biletului este inclus și bagajul până la 40 Kg, împreună cu bagajul de mână care poate fi luat cu dumneavoastră în interiorul autocarului.
Persoanele care își achiziționează biletul de autocar Tecuci – Anglia direct prin compania noastră beneficiază de reduceri și o masă gratuită pe drum.
Ce beneficii oferă David Trans în cadrul transportului persoane pe ruta Tecuci Anglia și retur :

  • Pe traseu călătorii vor beneficia de o masă caldă, prețul acesteia fiind inclus în bilet
  • Autocarele/microbuzele sunt verificate frecvent și cu responsabilitate, astfel încât să nu intervină nicicând probleme tehnice care să pună în pericol siguranța călătorilor;
  • Reduceri pentru studenți, grupuri mai mari de 3 persoane și copii
  • Transport cu autocare și microbuze moderne
  • Nu există restricții severe la bagaje. De exemplu, în loc de 20-30 de kg, puteți să aveți bagaje și de 50 de kg. Bagajele nu implică un cost suplimentar, acestea intrând în prețul biletului;

Dacă aveți orice întrebări privind transport persoane Tecuci Anglia sau transport Anglia Tecuci, vă stăm la dispoziție la unul din numerele de telefon afișate mai jos:

0741 519 966 | 0767 618 079