Transport persoane Romania Danemarca la destinatie

transport persoane romania danemarca

Despre David Trans – de ce sa ne alegi?

Asiguram de multi ani si in deplina siguranta transportul persoanelor din Romania peste hotare. Avem zeci de mii de clienti fericiti si multumiti. Selectam cele mai bune oferte low cost pentru transport persoane Danemarca cu autocar sau microbuz. Colaboram cu multe alte companii mari din domeniul transportului de persoane.

Cum a luat nastere David Trans?

Am intampinat tot felul de dificultati la randul nostru atunci cand am calatorit peste hotare. Sau cand am hotarat sa ne schimbam adresa de domiciliu in alta tara alaturi cu toata familia. Limitari ale bagajului de cala la avion, dificultatea de a cara bagajul la transfer spre adresa, taxe suplimentare in aeroport, costurile mari pentru taxi.

Intelegem nevoile clientilor nostri si dorim sa va facem transportul cat mai placut posibil.

Astfel am hotarat sa venim in ajutorul tuturor celor care isi doresc un loc de munca bine platit si au decis sa lucreze in Danemarca. Daca esti in cautarea unui mijloc ieftin de transport de persoane de la adresa la destinatie, ai ajuns exact unde trebuie. Plecarile Romania Danemarca se fac prin intermediul autocarelor si microbuzelor. Aveti astfel parte de sericii sigure, bonusuri, preturi accesibile si posiblitatea unei calatorii fara batai de cap.

Transport persoane Romania Danemarca tur-retur

Organizam curse de transport persoane Romania Danemarca tur-retur. Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la unul dintre numerele de telefon 0741 519 966 sau 0767 618 079 de unde specialistii David Trans va vor indruma spre alegerea celei mai bune variante. Oferim discounturi pentru grupuri, elevi si studenti, sau pentru clientii fideli David Trans.

Majoritatea curselor tur-retur Danemarca organizate de firma de transport persoane David Trans sunt de la adresa la destinatie . Asta inseamna ca plecarea se face de la adresa clientului la destinatie in care acesta doreste sa ajunga

E foarte usor si rapid sa rezervi bilete de autocar ieftine. Grupurile mai mari de trei persoane beneficiaza si de reduceri extra, puteti modifca oricand (chiar si in ziua plecarii) data de plecare.

Pentru rezervari bilete de autocar Danemarca ne poti contacta telefonic la numerele de telefon 0741 519 966 sau 0767 618 079. Organizam atat plecari cu autocarul, dar si plecari cu microbuzul.

 Transport persoane Romania Danemarca – alte detalii

Orar si informatii utile

  • Plecari Romania Danemarca dus-intors
  • Preturi intre 100 si 120 de euro / sens
  • Bagaj de cala cu greutatea de pana la 50 de kilograme inclus in pret
  • Bagaj de mana (rucsacul sau geanta pe care o puteti lua in autocar sau microbuz) este, de asemenea, inclus in pret
  • Mici atentii din partea casei 🙂  masa calda la popas, posibilitatea de a vedea mai multe obiective pe drum.

Beneficii

Clientii David Trans pe ruta Romania Danemarca beneficiaza de o masa calda la un popas pe drum. Nu trebuie sa va mai faceti griji si nici sa va bazati doar pe rontaielile din bagajul de mana. Veti avea parte de o masa hranitoare. Tot in pretul biletului aveti inclus si bagajul de cala de 50 de kilograme.

Ne dorim sa oferim tot confortul clientilor pe care ii transportam. Din acest motiv autobuzele pe ruta Romania-Danemarca si retur sunt dotate cu aer conditionat, spatiu suficient pentru odihna, scaunele sunt rabatabile, caldura si in multe dintre masinile din flota si wifi.

Nu va limitam la doar 32 de kilograme asa cum fac multe dintre companiile aeriene sau companii ale competitiei, cu David Trans puteti alege sa luati pana la 50 de kilograme bagaj de cala. Pretul bagajului este inclus in biletul Romania Danemarca sau retur, Danemarca Romania.

Grupurile mai mari de trei persoane beneficiaza de discounturi extra. Pentru rezervari bilete de grup ne poti contacta telefonic la numerele de telefon afisate pe site.

Cea mai buna modalitate de economisire este faptul ca nu cheltuiti bani in plus uc transferul de la aeroport sau gara la adresa. Nu mai trageti de bagaj prin mijloace de transport in comun. Organizam transportul de la adresa clientului la cea de destinatie.

Toti soferii David Trans sunt profesionisti cu experienta.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va faceti bagajul, sa sunati la unul dintre numerele de telefon puse la dispozitie (0741 519 966 sau 0767 618 079), sa va faceti rezervarea pentru biletul de autocar sau microbuz Romania Danemarca, apoi sa ne asteptati pentru a va lua de la adresa. Economisind astfel nu doar bani, dar si timp si energie. Cine stie, poate chiar va faceti prieteni pe drum.