Transport persoane Bucuresti Germania

Compania David Trans vă oferă servicii de transport București Germania direct la adresă.

Autocarele companiei sunt la dispoziția dumneavoastră pentru curse regulate, atât tur cât și retur, către cele mai mari orașe din Germania, cu plecare din București.

Oricare ar fi scopul călătoriei, David Trans oferă curse autocar București – Germania în condiții de maximă siguranță și confort la prețuri avantajoase.

Aveți nevoie să ajungeți din București  într-unul din marile orașe din Germania în timp util? Transport autocar București – Germania se face direct la adresa dorită, astfel încât nu riscați să întârziați la destinație.

transport autocar bucuresti germania

 

Curse de autocar București Germania la adresă – domiciliu

Nevoile pasagerilor noștri sunt importante pentru noi. De aceea autocarele David Trans sunt echipate cu cele mai moderne facilități pentru o călătorie pe măsura așteptărilor.

Acestea includ scaune comode pentru dormit, aer condiționat, șoferi profesioniști si cu experiență, iar unele din autoturismele noastre au în dotare toalete igienizate cu regularitate. Toate acestea la cele mai avantajoase prețuri.

Biletele de autocar București Germania au incluse:

  • O masă la restaurant
  • Un bagaj de 45  kg
  • O călătorie în deplină siguranță și confort
  • Reduceri pentru studenți, grupuri mai mari de 3 persoane și copii
  • Transport cu autocare și microbuze moderne
  • O geanta de mână sau un rucsac

 

Serviciile oferite de noi:

David Trans a fost creată pentru a veni în întâmpinarea problemelor cu care se confruntă cu precădere Bucureștii plecați la muncă în afara granițelor:limitări ale bagajelor în avion, costuri mari de transfer de la aeroport la adresă, greutatea de a căra bagajul sau costuri prea mari pentru taxi, depășirea bagajului de cală și plata unor taxe suplimentare.

Oricine este în căutarea unui mijloc de transport comod și ieftin, dar care oferă siguranță și profesionalism, pe destinația București – Germania și retur poate apela cu încredere la serviciile noastre.Vă punem la dispoziție autocare și microbuze cu plecări zilnice din Bacău către orice adresă din Germania.

Program curse de autocar


Vă punem la dispoziție curse cu plecare zilnică pe ruta București Germania, după următorul orar:
Luni, marți, miercuri, joi, vineri, duminică, cu plecare între orele 6:00 – 8:00

Asigurăm transport persoane București Germania în fiecare săptămână, iar prețurile biletelor încep de la 100 € – 120 € de persoană.

Luni, Joi și Sâmbătă prețul unui bilet este între 100 și 125 de euro.

Pentru a vă rezerva bilete autocar pe ruta București Germania, contactați-ne la următoarele numerele de telefon:

0741 519 966 | 0767 618 079

Drum bun!