Transport persoane Iași Germania

Călătoria cu autocarul este unul din cele mai plăcute moduri de deplasare. Putem ajunge oriunde în Europa folosind transportul rutier și în același timp să ne bucurăm de cele mai bune condiții de confort pentru a coborî la destinație odihniți și relaxați.

Întotdeauna autocarele noastre au ajuns în siguranță la destinație, asigurând confort sporit pasagerilor pe durata cursei. Indiferent că este vorba de transport autocar Iași Germania sau transport microbuz Iași Germania, oferim o serie de beneficii tuturor pasagerilor noștri.

Vă invităm să descoperiți în continuare motivele pentru care să alegeți cursele Iași Germania oferite de David-Trans.

bilete autocar iasi germania

Curse de autocar Iași Germania la adresă – domiciliu

Fie că doriți să petreceți câteva zile vizitând vreun oraș mare din Germania precum Berlin, Munchen ori Hamburg, sau mergeți într-o călătorie de afaceri, David Trans vă pune la dispoziție curse săptămânale de autocar pe ruta Iași Germania.

Nevoile pasagerilor noștri sunt importante pentru noi. De aceea autocarele David Trans sunt echipate cu cele mai moderne facilități pentru o călătorie pe măsura așteptărilor.

Acestea includ scaune comode pentru dormit, aer condiționat, șoferi profesioniști si cu experiență, iar unele din autoturismele noastre au în dotare toalete igienizate cu regularitate.

Iată care sunt beneficiile de care aveți parte pe ruta Iași Germania:

  •       O masă caldă la restaurant pe traseu: vom face o oprire pentru a servi o masă caldă, la un restaurant cu ambient plăcut, pe parcursul traseului până în Germania. Masa este asigurată de noi, însă servirea depinde de ziua plecării și de orașul din România de unde se realizează plecarea.
  •       Scaune rabatabile și confortabile: știm cât de importantă este poziția corpului pe care o avem pe parcursul unei zile. De aceea, am investit în scaune rabatabile, foarte confortabile, pentru ca dumneavoastră să aveți parte de un drum odihnitor și relaxant.
  •       Reduceri pentru grupuri și clienți fideli: toate reducerile companiei noastre sunt negociabile în funcție de fidelitatea dumneavoastră dar și de numărul de persoane din grup. Cu cât grupul e mai mare, cu atât reducerile la curse Iași Germania  sunt mai substanțiale.

Serviciile oferite de noi:

David Trans a fost creată pentru a veni în întâmpinarea problemelor cu care se confruntă cu precădere românii plecați la muncă în afara granițelor: limitări ale bagajelor în avion, costuri mari de transfer de la aeroport la adresă, greutatea de a căra bagajul sau costuri prea mari pentru taxi, depășirea bagajului de cală și plata unor taxe suplimentare.

Oricine este în căutarea unui mijloc de transport comod și ieftin, dar care oferă siguranță și profesionalism, pe destinația Iași – Germania și retur poate apela cu încredere la serviciile noastre.Vă punem la dispoziție autocare și microbuze cu plecări zilnice din Bacău către orice adresă din Germania.

Program curse de autocar


Vă punem la dispoziție curse cu plecare zilnică pe ruta Iași Germania, după următorul orar:
Luni, marți, miercuri, joi, vineri, duminică, cu plecare între orele 6:00 – 8:00

Asigurăm transport persoane Iași Germania în fiecare săptămână, iar prețurile biletelor încep de la 100 € – 120 € de persoană.

Luni, Joi și Sâmbătă prețul unui bilet este între 100 și 125 de euro.

Pentru a vă rezerva bilete autocar pe ruta Iași Germania, contactați-ne la următoarele numerele de telefon:

0741 519 966 | 0767 618 079