Transport persoane Timișoara Germania

Compania David Trans vă oferă servicii de transport Timișoara Germania direct la adresă.

Autocarele companiei sunt la dispoziția dumneavoastră pentru curse regulate, atât tur cât și retur, către cele mai mari orașe din Germania, cu plecare din Timișoara.

Oricare ar fi scopul călătoriei, David Trans oferă curse autocar Timișoara Germania în condiții de maximă siguranță și confort la prețuri avantajoase.

Curse de autocar Timișoara Germania la adresă – domiciliu

Avem grijă de toate nevoile pasagerilor noștri așa încât le oferim cele mai bune condiții pe durata cursei. Acestea includ aer condiționat, șoferi cu experiență, scaune confortabile reglabile, iar unele din mașinile noastre sunt dotate cu o toaletă igienizată regulat. Toate acestea la un preț avantajos.

Transport persoane Timișoara Germania la adresă

Uitați de stresul transferului bagajelor în diverse autoturisme. Autocarele David Trans vă preiau de la adresă și vă lasă direct la domiciliu. Dumneavoastră trebuie doar să vă bucurați de drum.

Fie că doriți să petreceți câteva zile vizitând vreun oraș mare din Germania precum Berlin, Munchen ori Hamburg, sau mergeți într-o călătorie de afaceri, David Trans vă pune la dispoziție curse săptămânale de autocar pe ruta Timișoara Germania.

Nevoile pasagerilor noștri sunt importante pentru noi. De aceea autocarele David Trans sunt echipate cu cele mai moderne facilități pentru o călătorie pe măsura așteptărilor.

Acestea includ scaune comode pentru dormit, aer condiționat, șoferi profesioniști si cu experiență, iar unele din autoturismele noastre au în dotare toalete igienizate cu regularitate.

transport persoane timisoara germania

Iată care sunt beneficiile de care aveți parte pe ruta Timișoara Germania:

  • O masă caldă la restaurant pe traseu: vom face o oprire pentru a servi o masă caldă, la un restaurant cu ambient plăcut, pe parcursul traseului până în Germania. Masa este asigurată de noi, însă servirea depinde de ziua plecării și de orașul din România de unde se realizează plecarea.
  • Scaune rabatabile și confortabile: știm cât de importantă este poziția corpului pe care o avem pe parcursul unei zile. De aceea, am investit în scaune rabatabile, foarte confortabile, pentru ca dumneavoastră să aveți parte de un drum odihnitor și relaxant.
  • Și bagajul de mână sau bagajul mai mic (rucsacul sau geanta pe care o puteți lua în autocar sau microbuz) este gratuit;
  • Șoferii cu experiență îndelungată în cadrul companiei asigură un o călătorie confortabilă în condiții de maximă siguranță;
  • În autocare există posibilitatea de conexiune wi-fi, astfel încât se paote comunica fără probleme cu cei dragi și sistem audio-video performant;

Program curse de autocar


Vă punem la dispoziție curse cu plecare zilnică pe ruta Timișoara Germania, după următorul orar:
Luni, marți, miercuri, joi, vineri, duminică, cu plecare între orele 6:00 – 8:00

Asigurăm transport persoane Timișoara Germania în fiecare săptămână, iar prețurile biletelor încep de la 100 € – 120 € de persoană.

Luni, Joi și Sâmbătă prețul unui bilet este între 100 și 125 de euro.

Pentru a vă rezerva bilete autocar pe ruta Timișoara Germania, contactați-ne la următoarele numerele de telefon:

0741 519 966 | 0767 618 079